vorm

Sjeep staat voor vorm. Letterlijk.

Wij geven vorm, ontwerpen voor papier en pixels. Drukwerk en digitale uitingen ontwerpen en kant en klaar afleveren is onze specialiteit. Een logo, brochure, illustratie, huisstijl, website of nieuwsbrief? Wij maken het!

 

Heeft u zelf ideeën? Dan komen we samen tot een mooi eindproduct. En als u iets groots wilt, zetten we gewoon een heel team aan het werk.

 

De weg naar reclamestudio Sjeep heeft u inmiddels gevonden!

​

​

​

​

​

​

​

contact

Contact. Daar houden wij, als crew, ook van. Met veel opdrachtgevers werken we al heel lang samen. Veel van hen zijn dromers, net als wij!

 Maar u bedoelt natuurlijk de weg naar Sjeep.

Die vindt u hier.

​

​

​

​

​

​

​

​

ons werk

Wij hebben lol in ons werk. Brainstormen, ontwerpen, uitvoeren... We vinden het allemaal leuk om te doen. En als we samen met onze opdrachtgever tot een mooi eindproduct komen, voelt iedereen zich meedenker. Omdat we gelijkgestemden zijn.

 

Bekijk ons werk hier.

​

​

​

​

​

​

​

the crew

Dat zijn wij. En altijd "in shape".

Margot is beeldenmaker en vormgever. Ze is niet alleen goed in beeld en vorm, ze is ook een dromer en manipuleert graag.

 

Arie is een praktijkman in hart en nieren en werkt graag samen met gelijkgestemden. Gespecialiseerd in print, maar ook over andere reclamezaken zal hij bevlogen met u meedenken.

 

Kortom: wij zijn 'meedenkers in vorm'!

 

​

​

​

​

​

​

​

harde werkers

Zoekt u een studio die hard werkt en die het niet vervelend vindt om, als het nodig is, even een avondje 'door te halen'? Dan zit u hier goed. We vinden dat zelfs helemaal niet vervelend, we doen namelijk het leukste werk dat er bestaat.

En moet het allemaal toch een beetje serieus?

Komt voor elkaar!

​

​

​

​

​

​

​

​

​

meedenkers

U weet vaak best wat u wilt en u hebt zelf ook  ideeën. Wij denken daarover met u mee. Niet om u van uw idee af te brengen omdat we het zogenaamd beter zouden weten. We denken mee om met onze vakkennis en visie te kijken hoe uw wensen uitgevoerd kunnen worden. Wij zijn sparringpartner, eventueel naast uw bestaande reclamebureau.

 

En mocht u geen ideeën hebben… dan hebben wij ze uiteraard wel! Wij zijn 'meedenkers in vorm'.

​

​

​

​

​

​

​

​

​

dromers

Wij van Sjeep zijn dromers...

We behoren tot de mensen die het anders dan anders doen. Die niet vastzitten aan gebaande paden. Waar ‘anders’ een kans krijgt en grootse ideeën gewoon worden uitgevoerd. Waar de plannen van andere dromers daden worden.

 

Enjoy the club!

​

​

​

​

​

​

​

plezier

Tsja, voor al het plezier dat er in de wereld te koop is kunnen we niet zorgen. Maar plezier in brainstormen kunnen we u volop garanderen. En lol in wat er uiteindelijk uitkomt ook.

Ons plezier is uw plezier. Plezier is werken met gelijkgestemden. Dus: droom met ons mee...

​

​

​

​

​

​

​

gelijkgestemden

U zoekt mensen die inzien wat u bedoelt, die aanvoelen wat u wilt, die begrijpen wat u wilt en die van geen wens vreemd opkijken. Nou ja, op het gebied van reclame en communicatie dan...

 

Zo zijn wij ook. Het team dat we samenstellen,

als een klus het vraagt, bestaat uit gelijkgestemden. Dat wil zeggen: allerlei vakmensen die, net als wij, met veel plezier werken.

 

En daar kan wel eens een wise guy tussen zitten...

​

​

​

​

​

​

​

​

wise guy

Te gewoon? Wij?

Wilt u een beetje meer blabla, meer aanzien?

Nou, dan komen we toch met een vlotte babbel in een keurig pak naar u toe. In een Porsche!

 

Dan wordt onze droom ook nog eens waar…

​

​

​

​

​

​

​

​

iets groots

Wij ontwerpen voor pixels en papier.

U kunt het zo gek niet bedenken, wij maken 't!

 

Maar wilt u iets groots? Wij zorgen dat het er komt. Een opvallende uitstraling? Een gele sportwagen? Alles kan... Dan huren we iedereen in die daarvoor nodig is. Ondertussen zorgen we wel voor de persoonlijke touch. Hoe? Door de mensen te vinden met wie het klikt.

​

​

​

​

​

​

​

​

​

​

een nachtmerrie?

Wie is daar nou naar op zoek?

Hebt u ze al genoeg gehad, de grote bureaus die uw ideeën bij voorbaat al 'niks' vinden? Hun plannen aan u opdringen? Niet doen wat ze beloven? Kortom, die uw nachtrust bederven?

 

Probeer het dan eens met ons. Wij veranderen als het even kan, uw nachtmerrie in een mooie droom.

​

​

​

​

​

​

​

​

​

manipulatie

Manipulatie? Dat klinkt niet echt positief. Maar soms is goede beeldmanipulatie nodig om uw boodschap over te brengen. Photoshop kent weinig geheimen voor ons. We toveren een afbeelding om in... Eh, zeg het maar! Moet uw afbeelding een andere kleur of een totaal andere sfeer krijgen? Een complete montage van een aantal foto’s?  En mocht u daar naar op zoek zijn, we creëren desnoods een nachtmerrie voor u.

No problem, daar hebben we zelfs plezier in!

​

​

​

​

​

​

​

​

twee vliegen

Met ons slaat u eigenlijk twee vliegen in één klap. Wij werken nauw samen met VegrinDeMeer GrafiMedia. U kunt dus van ontwerp tot en met het eindproduct bij ons terecht. 

Lekker makkelijk dus...

​

​

​

​

​

​

niets bijzonders?

U zoekt niet iets in het bijzonder, maar kwam toevallig bij ons terecht? Leuk dat u hier even rondgekeken hebt. Hopelijk is het bevallen. En wie weet kunnen we iets voor u betekenen...

 

De weg naar een goede shape weet u alvast.

​

​

​

​

​

​

even serieus...

Zoekt u een studio die zich aan de afspraken houdt? Die snel werkt? Flexibel is? Die niet gelijk een rekening stuurt voor het opzoeken van een bestandje? En die ook zegt wanneer er iets écht niet kan?

 

Dan gaat het klikken tussen u en ons.

Zeker weten!

reclamestudio Sjeep  -  Forel 31  - 

 3824 LA  Amersfoort  -  033 - 7370359  -  info@sjeep.nl